Vi tilbyder 30 dages returret

Såfremt du vælger at bruge fortrydelsesretten, skal du være opmærksom nedenstående betingelser. Vi modtager ikke pakker retur på efterkrav eller til afhentning på posthuset. 

Husk at sørge for at varen returneres i orginal emballage, som derudover er forsvarligt emballeret ved returnering. 

Hvis du har købt varer hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Såfremt du ønsker at anvende din fortrydelsesret, skal du senest indenfor 30 dage fra modtagelse, gøre os opmærksom på at du fortryder købet.
Derefter skal du returnerer varen til os senest 14 dage efter du har gjort os opmærksom på fortrydelse af købet. Du kan også returnere varen til os ved at nægte modtagelse af varen når den forsøges leveret, eller lade være med at afhente pakken hos GLS-PakkeShoppen eller ved udleveringsstedet for PostNord.

Såfremt du ønsker at benytte dig af returretten, skal du være opmærksom på følgende betingelser:

Varer som har været taget i brug:
Har varen været taget i brug vil der forekomme en værdiforringelse. Værdiforringelsen vil fra vores side blive vurderet i hvert enkelt tilfælde. Omkostningerne i forbindelse med rengøring vil blive indregnet i værdiforringelsen.
Hygiejne produkter som har været taget i brug, tages ikke retur, da disse af hygiejne mæssige forhold ikke kan gensælges forsvarligt.

Det gælder ligeledes for special tilpasset udstyr, som enten er hjemskaffet eller er special tilrettet til køber. Er du i tvivl, så venligst kontakt os før returnering.

Når du benytter returretten, skal du selv betale for returomkostningerne. Ansvaret for varen overdrages først til os når vi har kvitteret for modtagelse af forsendelsen. Du skal som forbruger altid sørge for at have dokumentation for at have sendt varen til os.

Du kan se priser på forsendelse af pakker hos PostNord og GLS.

Adressen for returnering er: 

Østjysk Hunting & Outdoor A/S
Kildeparken 32
8722 Hedensted

Mrk. Returpakke


Når du som forbruger fortryder købet, tilbagebetales købesummen elektronisk til det kort, hvorfra betalingen er udført. Tilbagebetaling sker senest 14 dage efter, at du har givet skriftligt tilsagn om at benytte returretten hos os.

Returformular

>>HENT RETURFORMULAR HER<<

Brug venligst en kopi af din originale faktura som kom med købet.

For B2B salg tilbydes der ingen returret på køb. Venligst kontakt os såfremt du har spørgsmål.

Delvis returnering

Ved delvis returnering af køb foretaget på webshoppen, kan der ikke gøres krav på evt. forsendelsesomkostninger. Ved delvis returnering forståes at en eller flere at de bestilte varer sendes tilbage som fortrydelseskøb. Du skal som kunde selv afholde omkostninger for returering af fortrydelseskøb, uanset om det er en hel eller delvis returnering.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, ved anden skadeforvoldende adfærd eller manglende vedligeholdelse. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder fra købsdatoen, anses reklamationen altid for at være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis varen er defekt ved ankomsten, skal den sendes retur til Østjysk Hunting & Outdoor A/S senest en uge efter modtagelsen, gerne ledsaget af en kort skriftlig beskrivelse af problemet.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes forsvarligt emballeret til os på følgende adresse:

Østjysk Hunting & Outdoor A/S
Kildeparken 22
8722 Hedensted