Hos outdoorlife finder du et stort udvalg. Vores 2.800 m2 butik er fyldt med fedt grej indenfor outdoor-udstyr. Det gælder alt indenfor beklædning, fodtøj, grej og meget mere. Vi fører en bred vifte af de mest populære og anerkendte brands på markedet såsom Fjällräven, Aclima, Hanwag, Sea to Summit, Nordisk og mange flere.

Vores kompetente medarbejdere er alle passionerede for udeliv og outdoor, med masser af viden og erfaringer omkring vores produkter. Vi står altid klar til at rådgive dig. Vi sætter stor ære i at tilbyde et godt udvalg til konkurrencedygtige priser med prismatch via butik og webshop.

På vores webshop sælger og markedsfører vi masser af spændende artikler til alle som interessere sig for et aktivt outdoorliv. Som en naturlig del af vores kerneforretning i Østjysk tilbyder vi produkter, der henvender sig til aktive fritidsmennesker indenfor jagt ligeså.

Du har derfor den unikke mulighed for at kunne købe varerne i vores fysiske forretning, såvel som online på vores webshop. Vores ambition er at tilbyde vores kunder et stort fysisk udvalg, som kan leveres online indenfor 1-3 dage efter modtagelse af din bestilling.

Østjysk Huntinglife & Outdoor også kendt som Østjysk er stiftet i 1976 af Jens Pedersen. Detailvirksomheden drives i dag af Jens og Kenneth Pedersen, med en dygtig og professionel medarbejderstab, hvor en stor del af medarbejderne har været i virksomheden igennem mange år.

For os er det vigtig at skabe gode relationer til vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Vores forretning bygger på gode jyske grundværdier, med fokus på positive oplevelser for vores kunder.

Kig forbi butikken eller shop online.