Generelle oplysninger

Østjysk Hunting & Outdoor A/S
Kildeparken 32
8722 Hedensted

TLF Nr.:   +45 75 89 00 00
Email:  customerservice@ostjysk.com
CVR Nr.:  12381239

Bestilling

Du kan bestille varer hos os på følgende måder:

For private kunder

Via websitet

For erhvervskunder

Via websitet

Alle priser på websitet angives inklusiv moms i DKK.

Alle priser på websitet angives inklusiv alle afgifter, told mm. i DKK.

Der tages forbehold for pris, billeder og skrivefejl samt udsolgte varer.

Virksomheden beskæftiger sig med salg af outdoor detail produkter via internethandel og fysisk butik.

Betaling

Ved brug af betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har også mulighed for at gøre indsigelse mod en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end ved at handle i en fysisk butik, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr, hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Disse kan således kun læses af Nets. Hverken Østjysk Våbenhandel A/S eller andre har mulighed for at læse disse data. Når betalingen er godkendt og trukket, er den endelige købsaftale indgået imellem Østjysk Våbenhandel A/S og kunden.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores webshop og butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

 • Dankort (Dankort Secured by Nets)
 • VISA/Dankort
 • VISA (Verified by Visa)
 • MasterCard (MasterCard SecureCode)
 • MobilePay (Kun ONLINE)
 • ApplePay
 • GooglePay (Kun ONLINE)
 • ViaBill (Kun ONLINE)

Gebyr

Køb foretaget med VISA/Dankort, VISA, MasterCard og MobilePay er gebyrsfrit.

Finansiering

Vi tilbyder også fordelagtig finansiering gennem ViaBill. Du kan læse om disse betingelser på siden deres hjemmeside: www.viabill.dk

Levering

Levering sker normalt inden for 1-3 arbejdsdage efter bestillingsdagen.

Ved bestilling af varer som ikke pt. er på lager, kontakter vi dig via e-mail eller telefon.
Der tages forbehold for udsolgte varer.

Vi benytter følgende leveringsmuligheder:

 • PostNord
 • Special Kurer
 • GLS Pakkeshop
 • GLS Erhverv

Fragt i Danmark

For private

Alle køb over kr. 399,- DKK inkl. Moms leveres fragtfrit til GLS-PakkeShop eller PostNord PakkeShop
Ved køb under 399,-  DKK inkl Moms afregnes 79,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse med PostNord (med omdeling).
Ved køb under 399,-  DKK inkl Moms afregnes 59,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse med PostNord (uden omdeling).
Ved køb under 399,- DKK inkl Moms afregnes 39,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse til GLS PakkeShop.
Ved køb under 399,- DKK inkl. Moms afregnes 59,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse til GLS Erhverv.

Tunggods tillægges 499,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse med special fragt. Ved ikke brofaste forbindelser skal forventes yderligere omkostninger.
Tunggods tillægges et fragtbeløb gældende for den gældende område zone. Ved ikke brofaste forbindelser skal forventes yderligere omkostninger.

For erhverv

Alle køb over 20.000.- DKK excl. moms leveres franko. (Tunggods er undtaget)
Tunggods tillægges 499,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse med special fragt.
Alle køb af tunggods tillægges et fragtbeløb gældende for den gældende område zone. Ved ikke brofaste forbindelser skal forventes yderligere omkostninger.

Fragt til udlandet

For private

Vi tilbyder fjernsalg indenfor Rigsfællesskabet og udenfor EU mod forudgående aftale. Kontakt venligst vores personale. Levering indenfor EU er ab lager - Kildeparken 32, 8722 Hedensted.

For erhverv

Vi tilbyder fjernsalg indenfor Rigsfællesskabet og udenfor EU mod forudgående aftale. Kontakt venligst vores personale. Levering indenfor EU er ab lager - Kildeparken 32, 8722 Hedensted.

Fortrydelseskøb - Vi tilbyder 30 dages returret og gratis ombytning*:

Såfremt du vælger at bruge fortrydelsesretten, skal du være opmærksom på nedenstående betingelser. Vi modtager ikke pakker retur på efterkrav eller til afhentning ved udleveringssteder for PostNord og GLS. 

Husk at sørge for at varen returneres i original emballage, som derudover er forsvarligt emballeret ved returnering. 

Hvis du har købt varer hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Såfremt du ønsker at anvende din fortrydelsesret, skal du senest indenfor 30 dage fra modtagelse, gøre os opmærksom på at du fortryder købet.
Derefter skal du returnere varen til os senest 30 dage efter du har gjort os opmærksom på fortrydelse af købet. Du kan også returnere varen til os ved at nægte modtagelse af varen når den forsøges leveret, eller lade være med at afhente pakken hos GLS-Pakkeshoppen eller ved udleveringsstedet for PostNord.

Såfremt du ønsker at benytte dig af returretten, skal du være opmærksom på følgende betingelser:

Varer som har været taget i brug:
Har varen været taget i brug vil der forekomme en værdiforringelse. Værdiforringelsen vil fra vores side blive vurderet i hvert enkelt tilfælde. Omkostningerne i forbindelse med rengøring vil blive indregnet i værdiforringelsen. Hygiejne produkter som har været taget i brug, tages ikke retur, da disse af hygiejnemæssige forhold ikke kan gensælges forsvarligt.

Special tilpasset grej og udstyr, som enten er hjemskaffet eller er tilrettet til køber, kan ikke tages retur. Er du i tvivl, så venligst kontakt os før returnering.

Når du benytter returretten, kan du anvende den returetiket som kom med forsendelsen. Ansvaret for varen overdrages først til os når vi har kvitteret for modtagelse af forsendelsen. Du skal som forbruger/erhvervskunde altid sørge for at have dokumentation for at have sendt varen til os. Derfor skal du venligst huske at bede om en kvittering, når du indlevere forsendelsen i din lokale pakkeshop.

*Såfremt der er tale om en ombytning, tilbyder vi gratis ombytning af varer. Sender du en eller flere varer retur som fortrydelseskøb helt eller delvis, fratrækkes der en retuneringsomkostning på DKK 49,00 fra dit tilgodehavende.

Østjysk Hunting & Outdoor A/S
Kildeparken 32
8722 Hedensted

Mrk. Returpakke


Når du som forbruger fortryder købet, tilbagebetales købesummen elektronisk til det kort, hvorfra betalingen er udført.
Adressen for returnering er: 

Østjysk Hunting & Outdoor A/S
Kildeparken 32
8722 Hedensted

Mrk. Returpakke


Når du som forbruger fortryder købet, tilbagebetales købesummen elektronisk til det kort, hvorfra betalingen er udført. Tilbagebetaling sker senest 14 dage efter, at du har givet skriftligt tilsagn om at benytte returretten hos os.

Returformular

>>HENT RETURFORMULAR HER<<

Brug venligst en kopi af din originale faktura som kom med købet.

For B2B salg tilbydes der ingen returret på køb. Venligst kontakt os såfremt du har spørgsmål.

Delvis returnering

Ved delvis returnering af køb foretaget på webshoppen, kan der ikke gøres krav på evt. forsendelsesomkostninger. Ved delvis returnering forståes at en eller flere at de bestilte varer sendes tilbage som fortrydelseskøb. Du skal som kunde selv afholde omkostninger for returering af fortrydelseskøb, uanset om det er en hel eller delvis returnering.

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få køberbeskyttelse som PriceRunner-medlem

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende regler og vilkår.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, ved anden skadeforvoldende adfærd eller manglende vedligeholdelse. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder fra købsdatoen, anses reklamationen altid for at være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis varen er defekt ved ankomsten, skal den sendes retur til Østjysk Hunting & Outdoor A/S senest en uge efter modtagelsen, gerne ledsaget af en kort skriftlig beskrivelse af problemet.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes forsvarligt emballeret til os på følgende adresse:

Østjysk Hunting & Outdoor A/S
Kildeparken 22
8722 Hedensted

Transportskader

Såfremt det mod alt forventning skulle ske,at pakken fremkommer transportskadet eller produktet indvendigt er skadet, skal dette anmeldes til os indenfor "rimelig tid", fra du har modtaget pakken via følgende mailadresse:

customerservice@ostjysk.com

Send derfor en e-mail til os med følgende:

 • Et billede af forsendelsen udvendig, såfremt der er synlige tegn på skader og trykmærker
 • Et billede af varen indvendig i kassen, såfremt varen er skadet
 • En kort og præcis beskrivelse af hændelsesforløbet om forsendelsen og transportøren

Østjysk Hunting & Outdoor A/S hæfter ikke for skader, som er opstået på produkterne i kundens varetægt og transport efter modtagelse.

Såfremt pakken har klart synlige skader, som har betydning for varens helhed, anbefaler vi at du blot afviser forsendelsen og lader pakken sende retur til os for behandling med transportøren. Derefter sender vi en ny vare til dig, og vi løser problemet med transportøren uden at du som kunde skal have besvær med dette.

Forbrugerklagenævn

Skulle det mod vores forventning ske, at du ikke er tilfreds med den service vi har givet dig, har du mulighed for at tage sagen op med forbrugerklagenævnet.

(Gælder for danske kunder)
Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

(Gælder for EU borgere som ikke er bosiddende i Danmark)
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail customerservice@ostjysk.dk.

Persondatapolitik

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie. Du kan også vælge at slå cookies helt fra.

Hos Østjysk Hunting & Outdoor A/S anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges til:

 • at skabe øget brugervenlighed
 • at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse.

Personoplysningerne registreres hos Østjysk Hunting & Outdoor A/S og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcist, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer kontrakten, men du kan ikke selv tilgå kontrakten via vores website efterfølgende. Du kan dog til enhver tid rette henvendelse til os, hvorefter vi kan sende kontrakten til dig på en e-mail.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:

Ledelsen, administrationen og bogholderiet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi krypterer ikke personoplysninger. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde:

SSL mod Nets og ePay/DIBS/QuickPay/OnPay/MobilePay/ApplePay/GooglePay og ViaBill.

Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.

Som registreret hos www.outdoorlife.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Østjysk Hunting & Outdoor A/S via e-mail på:

customerservice@ostjysk.com

Østjysk Hunting & Outdoor A/S drives med højeste sikkerhedsniveau online via HTTPS protokol og SSL, og overholder reglsættet for persondataforordningen.

Med venlig hilsen
Østjysk Hunting & Outdoor A/S
Kildeparken 32
8722 Hedensted